Friday, December 16, 2011

SARUNG KUSYEN RE UTK DIJUAL


Saiz 16" x 16"
Harga RM45

Saturday, October 29, 2011

Assalamualaikum,...

Minggu lepas saya diapat siapkan 2 pasang sarung bantal, sepasang kosong dan sepasang lagi di hiasi dengan bunga reben. Sarung bantal ini ditempah oleh kawan sekerja. Saya buatkan bunga reben yg simple je.




Thursday, June 16, 2011

Wall hanging yang ditempah oleh kawan kakak lagi............
Siap dengan nombor rumah sekali......

Wednesday, January 12, 2011

ASSALAMUALAIKUM












Wall hanging ini ditempah oleh kawan kakak. I hope she like it.

Sunday, January 9, 2011

NEEDLE BOOK

Needle book ini saya buat dengan kain felt. Seronok bila dapat simpan jarum jahitan dengan begitu kemas dan tersusun.

Sunday, December 19, 2010

KOLEKSI BAG TERBARU

Alhamdulillah, dlm masa satu minggu saya dpt siapkan beberapa bag......

Small bag ni utk mak saya. Mak minta buatkan zip kat bgn luarnya. Saya buatkan bunga RE simple je utk nampak lebih menarik.











Tote handbag....




Bag utk telekung, dah lama dok simpan.... lastly siap juga..











Small bag dihiasi dengan renda.....


Sunday, December 12, 2010

PENCIL CASE

Pencil case ni saya buat utk anak saudara saya yg akan memasuki darjah satu tahun baru ni. Utk dapatkan tutorial buat pencil case ni, boleh klik di sini.



Beg makeup ni pula saya buat utk kakak. Bila kakak tengok beg makeup saya, dia suruh saya buatkan utknya. Dia tak nak buat letak alat2 makeup tp nak letak purse, handphone boleh bawa bila pegi jalan2.